Opplev det unike og autentiske Norge 

Norge har mange ikoniske landemerker, grønne åpne områder og livlige byer, fra øst til vest, nord til sør. Drømmer du om å reise til en av Norges ikke fullt så kjente, men enda mer sjarmerende destinasjoner? Enten det er kulturperlene langs bredden av Mjøsa, de tradisjonelle matopplevelsene i Valdres, det frodige landskapet med innsjøer, åser og jordbruksland, mangfoldet av aktiviteter eller drømmen om en pause fra hverdagen, - vi gir deg muligheten!

Innlandets perler // The Unique pearls of Eastern Norway har som mål å gi deg den gode følelsen av norske tradisjoner. Vi vil at du skal oppleve det unike og autentiske Norge og de mindre, men samtidig veldig interessante og sjarmerende reiselivsperlene du finner i østlandsområdet.

Nedenfor ser du et utvalg av våre rundreiser.  Det er selvsagt mulig å tilpasse turene med andre opplevelser, spiserier og overnattingssteder fra Innlandets perler.

Er du en turoperatør? Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge til rette for pakker og priser.

Kontakt oss

Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for gruppene dine. Med vår omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt planlegge og organisere en tur til disse unike turistperlene du vil like å besøke.

Rolf Lie

Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets Perler

Norderhovsbakken 12, 3512 Hønefoss

+ 47 900 85 295 post@innlandets-perler.no