Samarbeidspartnere

Innlandets perler // The Unique pearls of Eastern Norway  er en ny reiselivssatsing av Askeladden Reiser i samarbeid med Visit Innlandet, Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap kjent som JVB og Frich’s hoteller og spiserier. Satsingen er organisert som et prosjekt og prosjekteier og -ansvarlig er Askeladden Reiser v/Rolf Lie.

Denne regionen har mange reiselivsperler og nisjeprodukter. Ved å slå oss sammen og skape en felles salgsplattform, opplever vi at det er lettere å nå markedet. Med omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt finne, planlegge og organisere en tur til disse unike, håndplukkede perlene.

Det er med stolthet vi kan si at over 30 selskaper er deltakere i denne satsingen. Alle de håndplukkede perlene finner du her

Er du en turoperatør? Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge til rette for pakker og priser.

Kontakt oss

Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for gruppene dine. Med vår omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt planlegge og organisere en tur til disse unike turistperlene du vil like å besøke.

Rolf Lie

Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets Perler

Norderhovsbakken 12, 3512 Hønefoss

+ 47 900 85 295 post@innlandets-perler.no