Målrettet arbeid gir resultater

Gjennom tett og godt samarbeid med Color Line har Innlandets perler fått mulighet til å invitere tyske turoperatører til visningstur. Etter lang ventetid på grunn av pandemien ble det endelig mulighet for oss til å vise fram de flotte opplevelsene i området nord for Oslo.

Det var hektiske dager da vi første helgen i oktober hadde Color Line med utvalgte turoperatører fra Tyskland på besøk. Innlandet nord for Oslo er upløyd mark. Når man går sammen og viser frem noe av det vi kan tilby utenlandske turister, blir inntrykk og opplevelse veldig bra.

Tusen takk til alle som bidro til at denne visningsturen ble bra og at vi sammen fikk vist fra unike perler i Innlandet på en veldig god måte.

Deltakerne på visningstur på Kistefos museum

Stor takk til

Color Line, Eidsvoll 1814, Atlungstad brenneri, Domkirkeodden Anno museum, Norsk Jernbanemuseum, Wood Hotell by Frichs, Kvarstad gård, Kvarstad Sjokolade, Skibladner, Gjøvik Gård – Mjøsmuseet, Granavolden Gjæstgiveri, Hadeland Glassverk, Kistefos museum, Helgaker gård, Galleri Klevjer, Kleivstua hotell, JVB Tur og Askeladden Reiser.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Det er med stolthet vi kan si at totalt sett er over 30 selskaper deltakere i denne satsingen. Alle de håndplukkede perlene finner du her

 

Er du en turoperatør? Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge til rette for pakker og priser.

Kontakt oss

Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for gruppene dine. Med vår omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt planlegge og organisere en tur til disse unike turistperlene du vil like å besøke.

Rolf Lie

Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets Perler

Norderhovsbakken 12, 3512 Hønefoss

+ 47 900 85 295 post@innlandets-perler.no