Innlandets perler ser til Spania

Denne uka har Rolf Lie vært INnlandets perlers representant på FITUR 2022, den største reiselivsmessa i Spania. Sammen med Visit Norway/Innovasjon Norge i Madrid, utvalgte spanske aktører og norske reiselivsaktører har ROlf promotert Norge og våre nylig publiserte turer for sommeren 2022 med garanterte avganger. 

Er du nysgjerrig på turene? Ta en kikk her

I tillegg til å promotere turene vi har planagt for sommeren 2022, er det viktig for oss å få en følelse av markedet og hva dette markedet ønsker, samt deres interesse for nye områder i Norge (utover de mer etablere destinasjonene som vestlandet og nord-Norge). 

Vi kartlegger også turoperatører som jobber med Norge, og introduserer de for nye områder, muligheter og produkter. Vi er optimistiske med tanke på framtiden og håper på et gryende fruktbart samarbeid med spanske operatører.  En av våre partnere, Frich's, var også til stede på messen. 

Foto på forsiden: Urtehagen. Foto Hildur Hauksdottir, Anno Domkirkeodden

Er du en turoperatør? Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge til rette for pakker og priser.

Kontakt oss

Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for gruppene dine. Med vår omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt planlegge og organisere en tur til disse unike turistperlene du vil like å besøke.

Rolf Lie

Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets Perler

Norderhovsbakken 12, 3512 Hønefoss

+ 47 900 85 295 post@innlandets-perler.no