Håndplukkede opplevelser 

Bli med oss på reise i frodig, historisk landskap, med grønne enger, dype daler, høye fjell og speilblanke innsjøer. Smak lokalprodusert mat, og opplev sjarmerende hoteller som gir deg et verdifullt avbrekk i en travel hverdag.  Du kan blant annet kose deg blant storgårder på Helgøya ved bredden av Mjøsa og nyte den friske luften og stillheten under de bratte fjellene i Jotunheimen. Innlandets perler // Unique pearls of Eastern Norway kan med stolthet presentere et utvalg produkter og opplevelser for våre gjester som vil gi avslappende dager og varige minner.

Vi har håndplukket steder og severdigheter som er verdt et besøk. Utforsk våre utvalgte, anbefalte perler i satsingen "Innlandets perler".

Innlandets perler // Unique pearls of Eastern Norway ønsker å gi deg den ekte, gode følelsen av norske tradisjoner. Vi vil at du skal oppleve det unike og autentiske Norge og de mindre, men dog så interessante turistperlene i østlandsområdet.

Foto: Nordaker Rakfisk.

Siste nytt

#

30.06.2021

Samarbeidspartnere

35 deltakere i prosjektet

#

30.05.2021

Miljøfyrtårn-sertifisering

Endelig - miljøsertifisert!

#

12.03.2021

Håndplukkede opplevelser

Unike reiselivsopplevelser

Er du en turoperatør? Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge til rette for pakker og priser.

Kontakt oss

Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for gruppene dine. Med vår omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt planlegge og organisere en tur til disse unike turistperlene du vil like å besøke.

Rolf Lie

Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets Perler

Norderhovsbakken 12, 3512 Hønefoss

+ 47 900 85 295 post@innlandets-perler.no