Innlandets perler // Unique pearls of Eastern Norway er en ny satsing i regi Askeladden Reiser i samarbeid med Visit Innlandet, Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap kjent som JVB og Frich’s hoteller og spiserier. Satsingen er organisert som et prosjekt med Askeladden Reiser som prosjekteier.

Er du interessert i produktene og opplevelsene våre, eller vil kunne tenke deg å se nærmere på rundreiseforslagene våre? Vi ser frem til et mulig samarbeid  og ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi hjelper turoperatører med utvikling av nye reiser og reiseruter i østlandsområdet. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy en reiserute på forespørsel og knytte deg til relevante leverandører eller til en av våre incoming-operatører om det er å foretrekke.

For alle turoperatører har vi informasjonsmateriell for nedlasting på forespørsel.

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Er du en turoperatør? Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge til rette for pakker og priser.

Kontakt oss

Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for gruppene dine. Med vår omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt planlegge og organisere en tur til disse unike turistperlene du vil like å besøke.

Rolf Lie

Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets Perler

Norderhovsbakken 12, 3512 Hønefoss

+ 47 900 85 295 post@innlandets-perler.no