Håndplukkede opplevelser
 

Vi har håndplukket steder og severdigheter som er verdt et besøk. Utforsk våre utvalgte, anbefalte perler i østlandsområdet i kartet nedenfor. Alle tilgjengelige produkter blant Innlandets perler // Unique pearls of Eastern Norway kan du også lese om her.

Innlandets perler // Unique pearls of Eastern Norway har som mål å gi deg den gode følelsen av norske tradisjoner. Vi vil at du skal oppleve det unike og autentiske Norge og de mindre, men samtidig veldig interessante og sjarmerende reiselivsperlene du finner i østlandsområdet.

Photocredit: Nikolas Gogstad Andersen - Dancing in the fountain

#

Solnedgang i Gudbrandsdalen. Foto: Ian Brodie

Bli inspirert av

Våre utvalgte reiser

Norge har mange ikoniske landemerker, grønne åpne områder og livlige byer, fra øst til vest, nord til sør. Drømmer du om å reise til en av Norges ikke fullt så kjente, men enda mer sjarmerende destinasjoner? Enten det er kulturperlene langs bredden av Mjøsa, de tradisjonelle matopplevelsene i Valdres, det frodige landskapet med innsjøer, åser og jordbruksland på Hadeland og Ringerike, mangfoldet av aktiviteter eller drømmen om en pause fra hverdagen, - vi gir deg muligheten!

Reiserutene utarbeidet av Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets  Perler dekker et vidt spekter av opplevelser på Østlandet. Vårt  fokus er å legge til rette for gruppereiser, enten forhåndsorganisert eller skreddersydd. Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for deg og dine grupper, etter ønske. Vi har likevel  satt sammen et utvalg  reiser med et stort utvalg av opplevelser innenfor Innlandets perlers område.  

Ta en kikk på utvalget:

Våre reiser

Siste nytt

#

26.04.2023

Deltakelse NTW i Oslo

Innlandets Perler deltar på Norwegian Travel Workshop 2023

#

03.02.2022

I samarbeid med COLOR LINE

Color Line har lansert 2 turserier for sommeren 2022

#

21.01.2022

Innlandets Perler på FITUR

Rolf Lie er tilstede på FITUR i Madrid og presenterer vårt tilbud

#

12.10.2021

Målrettet arbeid gir resultater

Visningstur for tyske turoperatører

Er du en turoperatør? Kontakt oss så hjelper vi deg med å legge til rette for pakker og priser.

Kontakt oss

Vårt profesjonelle team, med mer enn 30 års erfaring, tilpasser turen / reiseruten for gruppene dine. Med vår omfattende kunnskap om produkter i regionen kan vi enkelt planlegge og organisere en tur til disse unike turistperlene du vil like å besøke.

Rolf Lie

Unique Pearls of Eastern Norway // Innlandets Perler

Norderhovsbakken 12, 3512 Hønefoss

+ 47 900 85 295 post@innlandets-perler.no